Залишення місця ДТП Як людина, яка за кермом понад двадцять років, я думав, що вже ніщо не зможе мене здивувати. Проте один випадок змінив усе: мій син, керуючи службовим авто, потрапив у незначну ДТП і, злякавшись відповідальності, поїхав з місця події. Ми одразу звернулися до "Актум", бо розуміли, що залишення місця ДТП https://www.actum.com.ua/blog-3-1/zalyshennja-mistsja-dtp це серйозне порушення, яке може мати наслідки не лише для водія, а й для репутації компанії. Юристи "Актум" дуже чітко пояснили всі юридичні аспекти, зокрема коли можна обійтися без виклику поліції, а коли це категорично заборонено. Нам також розповіли, що кримінальна відповідальність за залишення місця ДТП може настати у разі, якщо є потерпілі, і дії водія кваліфікуються як втеча з місця злочину. Але завдяки своєчасному зверненню, чітко продуманій стратегії захисту та комунікації з усіма сторонами, ситуацію вдалося врегулювати мирно, без судової тяганини. Я вражений рівнем сервісу, тактовністю та глибоким знанням справи з боку фахівців. Тепер я впевнений — у будь-якій складній ситуації на дорозі я знаю, до кого звернутися.
top of page

Market Research Group
Public·360 members
3 Views
Members
- alik alievsky
- Charlotte Sinclair
- kaku lowG
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page